Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Beg od zdravog razuma
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 04. 2014.

Autor: Marko R. Petrović Izvor: Blic

Beg od zdravog razuma

Posle „masovnih treninga”, „hiljada trbušnjaka” i „bežanja u zdrav razum”, Kristijan Golubović odlučio je i da iz „male bare sa puno krokodila” pobegne u medijsku žabokrečinu.

U tome mu nesebično pomažu što televizije sa nacionalnom frekvencijom, što Savet RRA koji čeka tri dana da reaguje na njegovo medijsko eksponiranje.

Kao da je Kristijanov „beg u zdrav razum”, doveo i do bega od zdravog razuma kod odgovornih za kreiranje programa TV stanica, ali i onih koji bi kvalitet tog programa trebalo da kontrolišu.

Kako drugačije objasniti to što se Kristijanu, koji čeka pravosnažnost presude za trgovinu drogom, ustupa medijski prostor u najgledanijim terminima, koji on koristi za promociju sopstvenih rukotvorina, umotvorina i priče o sakaćenju njegovog polnog organa.

Da li su se odgovorni u regulatornim telima, ako već ne čitaju zakone i kodekse, zapitali da li njihova deca gledaju i slušaju Kristijana? Da li su autori emisija zamislili svoju decu sa kajlom oko vrata, tetovažama i ožiljcima po telu kako „osam gramatika govore i još toliko nariču”.

Da jesu, verovatno bi od pozivanja Kristijana odustali i pre nego što bi shvatili da o tome ozbiljno razmišljaju.

Tačno je, Kristijan još čeka pravosnažnu presudu. Ali niko nije naveo da je već tri puta ležao u zatvoru. Tačno je i da je Kristijan medijski atraktivan, ali je isto tako atraktivno i javno smaknuće u Iranu, pa ga ipak nijedna ovdašnja TV stanica verovatno ne bi prikazala.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi