Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Direktorka “Blica” prelazi na TV Prva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 03. 2014.

Izvor: Informer

Direktorka “Blica” prelazi na TV Prva

Jelena Petrović Drakulić, generalna direktorka „Ringijer Aksel Špringera“, kompanije koja u Srbiji izdaje dnevne novine „Blic“, na korak je od dogovora o prelasku na mesto regionalnog direktora TV Prva, potvrđeno je Informeru u više pouzdanih izvora.

Drakulićeva se prošle godine „proslavila“ tužbom za nelojalnu konkurenciju kojom od Informera traži čak 12 miliona dinara odštete, a iz „Blica“ odlazi zbog velikog pada tiraža i prihoda ovog dnevnog lista i njegovih izdanja.

- Jelena je svesna da će, ako sama ne nađe novi posao, uskoro verovatno dobiti otkaz. Vlasnici „Blica“, Nemci i Švajcarci, jako su nezadovoljni rezultatom njenog rada i zato ona već neko vreme preko londonske „hed-hanting“ agencije traži angažman... Navodno, s TV Prva su joj ponudili godišnju platu od čak 300.000 evra! - objašnjava izvor Informera iz „Blica“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi