Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ne lažite, dokažite
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 03. 2014.

Autor: Dragan J. Vučićević Izvor: Danas

Ne lažite, dokažite

Povodom kolumne Nataše B. Odalović „Muve (po Sartru)“ (Danas, 21. mart, 2014)

 

Mnogopoštovana i nadasve ugledna koleginica Nataša B. Odalović u svojoj kolumni pretencioznog naslova „Vostani Serbie“ potrošila je u petak čitav poveliki stubac Danasa na mene, malog, siromašnog novinara iz Ivanjice, što mi, jelte, daje za pravo da joj ovde i danas odgovorim.

Elem, pita se gospođica B. Odalović otkud to da se nedostojni ja pojavljujem i po srpskim televizijama govorim šta mislim (!?); čudi se koleginica kako sam to postao „ključna medijska figura“, a više puta sam od strane nje i njenih istomišljenika proglašavan za „bruku profesije“; podseća slavna kolumnistkinja da me je eminentni Jugoslav Ćosić optužio kao saučesnika, jerbo sam „primao novac od Zemunaca da pišem protiv Đinđića“(!?); i na kraju zaključuje prepodobna N.B.O. da sam ja u stvari samo „nuspojava“ koju bi, nabacuje, trebalo zabraniti, ukinuti, oterati što dalje od bilo kakvih medija.

Prvo, gospođice B. Odalović, da ti se zahvalim na komplimentu. Stvarno nisam znao da sam „ključna medijska figura“. Drugo, uvažena Nataša, to što me ti i tebi slični u anketi Lekićevog biltena svake Nove godine proglašavate za „bruku profesije“, to je moje najveće, životno priznanje. Treće, to što je Jugoslav Ćosić za patriotiše cajtung „Blic“ i njihov podguzni podlistak „Alo“ rekao da sam uzimao pare od Zemunskog klana, da bih medijski spremao ubistvo Đinđića, to je strašna, smrdljiva, odvratna laž za koju će Ćosić, pre ili kasnije, platiti milionsku odštetu! Jugoslav za sada junački izbegava sud, ali uskoro će morati ili da dokaže da sam saučestvovao u ubistvu Đinđića, ili da milionsku odštetu uplati na račun Doma za decu i mlade ometene u razvoju u Sremčici.

Ti to, gospođice B. Odalović, znaš, ali možda neko od čitalaca sumnja, pa da ponovim: Nikada u životu, ali baš nikada, nisam se čuo, video, razgovarao, razmenio mejl ili bilo kakvu posrednu ili neposrednu poruku sa bilo kim od članova Zemunskog klana! Sledeći put, Nataša, kad pokušaš da ponoviš ovu smrdljivu laž, moji će te advokati terati do sudnjega dana, sve dok masno ne platiš za nju.

Autor je glavni urednik i vlasnik Informera

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi