Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tegeltiji prete: Svašta ću otkriti posle izbora!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 03. 2014.

Autor: Darko Ljubenović, Aleksandar Crnomarković Izvor: Naše novine

Tegeltiji prete: Svašta ću otkriti posle izbora!

Dugogodišnji novinar SOS kanala i autor emisija „Zona pres“ i „SOS koš„ Vladan Tegeltija u poslednje vreme ozbiljno razmišlja da okonča medijsku karijeru jer, kako je rekao za Naše novine, ne želi da služi za potkusurivanje određenih pojedinaca i političkih partija.

Uvek govorim ono što mislim

- Ne želim da služim za politička prepucavanja iako u taj kontekst pokušavaju da me stave. O svemu ću iskreno i totalno otvoreno govoriti posle izbora. Sačekaću da se neke stvari završe pa ću onda izneti svoj problem javnosti. Koliko god neki pokušavali da me stave u kontekst neke političke partije, to neću dozvoliti. Ostaću uzdržan, a kada se cela ova gungula oko izbora završi, izneću i svoju istinu - rekao je za Naše novine Vladan Tegeltija, koji konstantno dobija pretnje, a prete čak i njegovoj deci.

Iskusni košarkaški novinar je dodao i to da će se povući ako ljudi misle da će to rešiti sve probleme u Srbiji.

- Ceo život sam posvetio košarci i ako sam ja najveći problem u ovoj zemlji, onda ću se povući, ali mislim i verujem da ovde ima mnogo većih problema nego što sam ja. Uvek govorim ono što mislim, ali to danas izgleda nije najpametnija stvar. Dobro sam, i dalje sam u košarci i u svojoj emisiji. Ako nešto bude trebalo, Naše novine su prve kojima ću to javiti, da zaštite mene i moje najbliže - jasan je Tegeltija.

Ne želim da zbog mene ispašta porodica

Vladan je istakao i to da neće da trpeti pretnje i ucene.

- Ne želim da zbog mene ispašta moja porodica ili kolege sa SOS kanala. Imam sinove koji treniraju košarku i starijem su pretili neki navijači. Nijednog trenutka neću dozvoliti da im bezbednost bude ugrožena zbog mene. Još nisam doneo konačnu odluku da li ću ostati u novinarstvu ili ću se okrenuti nečem drugom - poručio je Tegeltija.

Zvezdaši zbog Tegeltije pokrenuli akciju protiv SOS kanala

Vladan Tegeltija se inače već godinama nalazi na meti navijača Crvene zvezde, koji mu zameraju na njegovom izveštavanjima. „Delije“ smatraju da favorizuje Partizan, a zbog toga su na brojnim internet forumima pokrenuli akciju „Isključi SOS kanal, uključi mozak“.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi