Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Grand“ ostaje na Pinku!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 02. 2014.

Autor: E. S. Izvor: Informer

„Grand“ ostaje na Pinku!

Željko Mitrović i Saša Popović na ivici su dogovora da se sve emisije „Grand produkcije“ do daljeg emituju na kanalu „ružičaste televizije“.

Bez obzira na to što je kablovski operater SBB kupio 51 odsto najjače muzičke produkcijske kuće u Srbiji, Pink zasad neće prekinuti saradnju s „Grandom“.

- Brena i Boba, kao većinski vlasnici „Granda“, dogovorili su prodaju kompaniji SBB iako je Popović bio izričito protiv toga. Konačno, on je morao da pristane, ali se sve vreme trudio da ne naruši svoj poslovni odnos s Mitrovićem - kaže naš dobro obavešten izvor.

U medijima se spekuliše da je SBB za ovaj posao iskeširao Breni, Bobi i Popoviću neverovatnih 15 miliona evra, ali istina je da je reč o daleko manjoj sumi.

- Posle ove prodaje iza leđa mnogi su pomislili da će Željko Mitrović i Saša Popović ući u otvoreni rat, ali se to neće dogoditi. Čelni ljudi Pinka i „Granda“ su dugogodišnji prijatelji i saradnici. Trenutno imaju i zajednički poslovni interes, a to je da emisije „Granda“ do daljeg ostanu na Pinku - priča za Informer dobro obavešten izvor.

Teorije zavere

Poslednja dva dana u javnosti su se pojavila različita nagađanja vezana za dalju sudbinu „Granda“. Najpre su se mogle čuti priče da će Saša Popović premestiti svoje emisije na neku drugu televiziju s nacionalnom frekvencijom, kao i da zbog toga što je prodala „Grand“ mimo njegove volje prekida saradnju s Lepom Brenom i ostaje veran Mitroviću. Popović je svestan da bi rejting njegovih programskih sadržaja na bilo kom kablovskom kanalu bio zanemarljiv.

Novi dogovor

Informerov sagovornik kaže da je tokom jučerašnjeg dana sazvan hitan sastanak čim su se u javnosti pojavile spekulacije da se „Grand“ više neće emitovati na Pinku:

- Sastanku su prisustvovali Željko Mitrović, Lepa Brena i Saša Popović. Uprkos tome što su sada sa 49% udela manjinski vlasnici „Granda“, Brena i Saša i dalje odlučuju o tome gde će plasirati svoje programske sadržaje, a oni su odlučili da nastave saradnju s Pinkom. Mitrović je rekao da će razmisliti o njihovom predlogu, tako da je skoro izvesno da će u septembru strateški partneri produžiti ugovor, a do tada sve ostaje po starom, oprobanom receptu.

Pink pokreće „Bravo produkciju“

Televizija Pink pokrenula je novi kanal Bravo mjuzik. To je prvi projekat nove „Bravo produkcije“.

- Pink uskoro pokreće i „Bravo šou“, u kojem će se pojavljivati najpopularniji pevači. Mnogi od njih i nisu iz „Granda“, već iz „Siti rekordsa“- otkriva naš izvor i kaže da bi „Bravo“ u perspektivi mogao da zameni „Grand“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi