Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Dačić: SPS nije bila partija za ubijanje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 01. 2014.

Izvor: Blic

Dačić: SPS nije bila partija za ubijanje

Predsednik Vlade Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da SPS nije bila partija za ubijanje i da će svi krivci u slučaju Slavka Ćuruvije morati da odgovaraju.

Nikada nisam stopirao bilo šta što bi moglo imati političke implikacije, naprotiv u interesu mi je da se to reši. Neka se otkrije ko je nalogodavac i ko god da je treba da odgovara. Što se tiče stranke koju vodim, mi nismo bili partija koja je ubijala ljude i ko god je to uradio, trebalo bi da odgovara. Da li će se doći do nalogodavaca, to u ovom trenutku niko ne može da pretpostavi - rekao je Dačić za B92.

Odgovarajući na primedbu da se kao nalogodavac ubistva pominje Mirjana Marković, Dačić je istakao da želi da se istina o ubistvu Slavka Ćuruvije do kraja rasvetli.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi