Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Vreme“ – Ličnost godine Branko Kukić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 01. 2014.

Izvor: ASMEDI

„Vreme“ – Ličnost godine Branko Kukić

Pisac i urednik časopisa i izdavačke kuće "Gradac" iz Čačka Branko Kukić izabran je za ličnost godine većinom glasova članova uredništva nedeljnika "Vreme" (član Asocijacije medija).

Kukić je 13. laureat tog priznanja, a kriterijum za nagradu je, kao i prethodnih godina, pozitivan doprinos unapređenju društvenih institucija u javnom interesu, saopštilo je uredništvo nedeljnika "Vreme". Kolegijum ovog časopisa smatra da je Kukić kao urednik "Gradca", koji sledeće godine slavi četri decenije postojanja, ove godine održao i nastavio kulturnu misiju pokazujući da se vrhunska kultura može stvarati u kontinuitetu, bez obzira na spoljašnje okolnosti.

Prethodnih godina priznanje ličnost godine dobili Božidar Đelić, Mlađan Dinkić, Ljiljana Raičević, Rasim Ljajić, Vladimir Vukčević, Zdravko Ponoš, Sonja Liht, Vigor Majić, Milica Delević, Dragan Đilas, Ivan Tasovac i episkop lipljanski Jovan (Ćulibrk).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi