Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Sutra hapse ubice Slavka Ćuruvije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 01. 2014.

Autor: N. I. Izvor: Informer

Sutra hapse ubice Slavka Ćuruvije

Ubice i organizatori ubistva Slavka Ćuruvije sutra će, posle bezmalo 15 godina, najzad biti uhapšeni, potvrđeno je Informeru u samom vrhu vlasti. Naši izvori nisu juče hteli da govore o detaljima istrage ni o imenima osumnjičenih, ali su naglasili da sve što je prethodnih dana pisano o ovom slučaju u beogradskim novinama nije tačno!

- Mnogi će se iznenaditi kada objavimo rezultate istrage. Biće to veliki dan za državu Srbiju. Završićemo jedan veliki posao, koji su sve prethodne vlasti deceniju i po gurale pod tepih - kaže Informerov izvor iz Vlade Srbije.

Bivši načelnik Vojnoobaveštajne agencije Aleksandar Dimitrijević kaže da je uveren da će svi koji su učestvovali u ubistvu biti uhapšeni.

- Mislim da smo zaslužili da posle 15 godina dobijemo epilog slučaja koji je trebalo davno rešiti - ističe Dimitrijević, uz očekivanje da će i ostala nerešena ubistva novinara iz tog perioda biti razrešena.

S druge strane, kriminolog Zlatko Nikolić sumnja u dokaze koje Tužilaštvo ima.

- Kad služba organizuje ubistvo, ako je u ovom slučaju to ona radila, to se priprema i sprovodi perfektno, uništavaju se svi mogući tragovi koji bi mogli da kompromituju. Dok ne vidimo šta se i kako tu odigralo, svi dokazi su sporni.

Jovo Ćuruvija, brat Slavka Ćuruvije, nije želeo da komentariše ove najave sve dok se zvanično ne obelodane imena i prezimena ubica.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

15.01.

2014.

anonymousMilan [neregistrovani] u 09:06

Danajaca se bojim i kad darove donose

Bojim se da je na djelu obračun preko naših organa stranih službi sa našim kontrašima koji su im dugo vremena uspješno parirali-i njihove "saradnike" onemogućavala da nanesu veće štete.Prezumpcija nevinosti bi trebalo da isključuje medijski linč i hajku.Dao bog da griješim

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi