Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Protest Sindikata novinara zbog privatizacije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 01. 2014.

Izvor: Večernje novosti

Protest Sindikata novinara zbog privatizacije

Sindikat novinara Srbije, Kragujevačka inicijativa i Koalicija zaposlenih u medijima oštro protestuju zbog ponašanja Agencije za privatizaciju, koja je neposredno uoči božićnih praznika direktorima lokalnih medija poslala mejl sa pozivom da napišu svoju biografiju i preporuče se za budućeg privatizacionog upravnika.

U „nepristojnoj ponudi“ Agencije navodi se da je „Vlada RS na sednici održanoj 30. 12. 2013, usvojila Predlog zakona o privatizaciji, kojim se menja zakonski okvir za dalje sprovođenje postupka privatizacije“.

Tim povodom Agencija zahteva od direktora da najkasnije do 10. januara dostave ažurirani „si-vi“ kao i „pismo o zainteresovanosti za imenovanje na funkciju v. d. privatizacionog upravnika“.

Agencija je previdela da zakoni stupaju na snagu samo ukoliko ih usvoji većina u Skupštini, poručuju Sindikat novinara Srbije, Koalcija zaposlenih u medijima i Kragujevačka inicijativa.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

10.01.

2014.

Milutin [neregistrovani] u 15:15

Dosetili se

Al su se dosetili ovi divlji... Pa, kad Mirković nije mogao da progura zakon, onda da probaju na prevaru. Ako to ne prodje, onda verovatno na silu.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi