Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Saopštenje za javnost osnivača dnevnih listova Glas javnosti i Kurir
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 07. 2009.

Izvor: Glas javnosti

Saopštenje za javnost osnivača dnevnih listova Glas javnosti i Kurir


Polazeći od činjenice da je Televizija B92 juče, 1. jula, u svojim informativnim emisijama, posle niza isfabrikovanih neistina najavila da ću danas gostovati u njihovom informativnom programu, moram da obavestim javnost da sam danas između 11 i 12 časova obavio dva telefonska razgovora sa novinarkom B92 Ivanom Momčilović.

Prvi razgovor obavili smo mobilnim telefonima, ali pošto se požalila da joj je baterija pri kraju, rekla je da je pozovem na fiksni broj. Pretpostavljam da je na fiksnom telefonu snimila razgovor.

Obaveštavam javnost da je u tom razgovoru meni jasno rečeno da ne mogu da gostujem u njihovoj informativnoj emisiji uživo, već da hoće da snime razgovor i emituju samo one delove tog razgovora koje njihovo uredništvo odobri. Na pitanje da li može da mi garantuje da će integralni tekst biti emitovan, novinarka Ivana Momčilović odgovorila je da to ne može da garantuje.

Zbog niza iznetih neistinita u prethodnih nekoliko dana o mom poslovanju i poslovanju mojih firmi, a posebno zbog insinuacija i netačnih podataka vezanih za dnevni list Kurir i navodne utaje poreza, nemam poverenja u objektivnost uredništva informativnog programa Televizije B92 i zato tražim da se ispuni dogovor da budem gost bilo koje njihove informativne emisije - uživo!

Obaveštavam javnost da su svi napadi Televizije B92 na Kurir, moju porodicu i mene iskonstruisani od političko-ekonomske mafije zbog objektivnog informisanja javnosti Kurira, Glasa javnosti i ostalih izdanja čiji sam pokretač.

S obzirom na činjenicu da mi stižu raznorazne pretnje, tražim od nadležnih organa da zaštite moju porodicu, mene, urednike i novinare izdanja čiji sam pokretač kako bismo mogli da nastavimo iznošenje činjenica o raznim malverzacijama i pljačkama građana Srbije.

Beograd, 02.07.2009. godine
Radisav Rodić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi