Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nova cena Danasa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 11. 2013.

Izvor: Danas

Nova cena Danasa

Nova cena novina je uvek vest koju redakcije nerado saopštavaju svojim čitaocima. Posle osam i po godina, Danas je prinuđen da podigne cenu redovnog izdanja sa 30 na 40 dinara, dok cena subotnjeg dvobroja ostaje 50 dinara. Ovaj nepopularni potez odlagali smo dogod je to bilo moguće.

Danas nikada nije bio firma u kojoj su olako pravljeni rashodi, a poslednjih godina označenih globalnom krizom, štedelo se do krajnjih granica.

Unutrašnjih rezervi, jednostavno, više nema. Jedini način da novine nastave da izlaze jeste korekcija cene. Verujemo da će deo javnosti kojem je stalo do ovakvih novina imati razumevanja za ovaj iznuđeni potez i prihvatanjem nove cene omogućiti da Danas nastavi svoju misiju.

Redakcija, sa svoje strane, obećava da će sa novom energijom nastaviti da unapređuje Danas kao visokoprofesionalno, nezavisno i kritičko glasilo u službi javnosti i građana evropske Srbije.

Redakcija Danas

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi