Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Jugoslav Ćosić napušta B92
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 11. 2013.

Autor: B. Cvejić Izvor: Danas

Jugoslav Ćosić napušta B92

Dugogodišnji novinar televizije B92 i vlasnik produkcijske kuće Kikonekšen medija Jugoslav Ćosić načelno se dogovorio da bude „njuz direktor“ za Srbiju, odnosno urednik programa iz Beograda, na regionalnoj televiziji N1 koja predstavlja ekskluzivnog partnera Si- En- En na ovim prostorima, potvrđeno je Danasu u N1.

 

Kanal N1, prvi regionalni informativni kanal na području bivše Jugoslavije, biće lansiran početkom 2014. za više od 15 miliona gledalaca u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Podsetimo, u septembru je objavljeno da je sporazum o saradnji sa kompanijom Turner Broadcasting System Europe Limited, koja je vlasnik kanala CNN International, omogućio kanalu N1 da postane ekskluzivni partner Si- En- En-a u regionu.

N1 će emitovati program iz tri velika informativnoprodukcijska centra u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, kao i lokalnih centara smeštenih po gradovima čitavog regiona.

Sporazum sa Si- En- En-om omogućava kanalu N1 i da emituje odabrane programe Si- En- En-a, prevedene na lokalne jezike.

Glavni finansijski investitor kanala N1 je Junajted grupa, vodeća „pay TV“ platforma u Jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, Telemach Sloveniju i Telemah BiH, najveće kablovske operatore u Sloveniji i Bosni, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u regionu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi