Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Godina Novosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 10. 2013.

Izvor: Večernje novosti

Godina Novosti

Patrijarh srpski Irinej: Nemerljiv doprinos istini- "Večernjim novostima“, povodom 60 godina od izlaska prvog broja, želim da još dugo godina rade na dobrobit države i njenog naroda. „Novosti“ su novine koje su strpljivim i marljivim višedecenijskim radom stekle veliko poverenje mnogobrojnih čitalaca. U teškim i bremenitim vremenima u kojima živimo vaš list daje nemerljiv doprinos širenju istine i afirmaciji istinskih vrednosti u društvu. Čestitajući vam značajnu godišnjicu, želimo vam da istim putem nastavite i još dugo svedočite o svemu što nam se događa kao i do sada vodeći računa o istini, pravdi i najboljoj tradiciji našeg naroda.

 

Nebojša Rodić, ministar odbrane

Svedoci naše istorije

U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, i svoje lično, svim zaposlenima „Večernjih novosti“ upućujem iskrene čestitke povodom 60 godina postojanja i rada, sa željom da i u narednom periodu svojim profesionalnim i objektivnim informisanjem čuvate interese građana Srbije. Svakodnevnim praćenjem života i rada građana Srbije, njihovih uspeha i neuspeha, događaja i sudbina, učinile su „Večernje novosti“ jedinstvenim svedokom istorije našeg naroda i naše države.

Poštujući vašu istrajnost i uspeh koji ste ostvarili tokom ovih šest decenija, još jednom vam upućujem najiskrenije čestitke, sa željom da ostanete važan činilac današnjih i budućih napora naše države i njenih građana za bolju i svetliju budućnost.

Aleksandar Karađorđević

Nastavite dugo godina

Svim zaposlenim Novinsko-izdavačkog društva Kompanije „Novosti AD“ Nj.K.V. prestolonaslednik Aleksandar Drugi čestita 60 godina postojanja i želi da se njihov neprocenjiv doprinos obaveštavanju javnosti nastavi još mnogo godina.

Nabiskup beogradski Stanislav Hočevar

Produžite plemenitu misiju

Povodom vašeg jubileja, 60 godina postojanja, upućujem vam, u svoje i u ime Beogradske nadbiskupije srdačne čestitike. „Večernje novosti“, novine sa velikom tradicijom, što pokazuje i samih šest decenija postojanja, a vreme postojanja je i garant kvaliteta, poznate su ne samo u Srbiji i regionu nego i širom mnogih drugih zemalja gde našim ljudima u dijaspori pružaju objektivno, odgovorno i korisno informisanje. Iskreno vam čestitam i želim da i dalje nastavite vašu plemenitu, društvenokorisnu i odgovornu delatnost.

Slavica Đukić Dejanović, ministarka zdravlja

Simbol i garant trajanja

Najiskrenije čestitke za 60. rođendan „Novosti“, za godine koje simbolizuju bogato i raznovrsno iskustvo, kao garant trajanja. Uverena sam da će novinarski i urednički tim nastaviti da neguje visok profesionalni nivo, kao i da nas objektivno i pravovremeno obaveštava o svim važnim zbivanjima. Želim vam da godine pred nama budu u znaku još većeg broja čitalaca kojima dan počinje uz „Novosti“.

Reis-ul-ulema Islamske zajednice Adem Zilkić

Gradite veze među ljudima

Kompaniji „Novosti“ i redakciji vašeg lista od srca čestitam praznik - 60 godina postojanja. Objektivnim i pravovremenim informisanjem svih proteklih decenija izgradili ste imidž pouzdanih, otvorenih i istinitih novina. Želimo vam da nastavite istim putem, da informišete javnost i istovremeno gradite veze među ljudima.

Udruženje novinara Srbije

Ostanite na vrhu

U ime Udruženja novinara Srbije čestitamo vam veliki jubilej, 60 godina dnevnog lista „Večernje novosti“. Sa vašim listom počela je era modernog novinarstva. Vaš rođendan doživljavamo kao svoj zato što su generacije novinara i urednika „Novosti“, podižući ugled svog lista, istovremeno stvarale i našu profesionalnu organizaciju. Ne treba zaboraviti da je teško popeti se na vrh, ali je na njemu još teže ostati. Želimo vam da još dugo trajete i uspešno se nosite sa svim profesionalnim izazovima! Srdačno vas pozdravljamo!

Udruženje književnika Srbije

Skrajnuti bez vas

Uz veliku zahvalnost za brzo i tačno informisanje, uredništvu i čitaocima cenjenog lista upućujemo čestitike povodom šezdeset godina postojanja. Mnoge nove knjige i uopšte događanja u ovovremenoj književnosti ostale bi skrajnute da nije bilo pravovremenih kritičkih osvrta vašeg lista.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi