Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Polemika NDNV i SNS o Vučićevoj izjavi za RTV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 10. 2013.

Izvor: Politika, Beta

Polemika NDNV i SNS o Vučićevoj izjavi za RTV

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV), osudilo je odnos prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića prema Javnom servisu Vojvodine, jer napada uređivačku politiku ove medijske kuće.

NDNV je naveo da je Vučić, posle pobede SNS-a na izborima u Vrbasu, 13.

oktobra, u direktnom uključenju u „Vojvođanski dnevnik” napao uređivačku politiku RTV. Vučić je novinarki rekao da prema izveštavanju RTV-a pobeda SNS nije bila očekivana. Nakon izvinjenja, na novinarkinu opasku da razume da je veče vrlo emotivno, Vučić je rekao da veče jeste emotivno, a posebno za njih.

Srpska napredna stranka (SNS) juče je odbacila optužbe NDNV-a. Ta stranka je kao „smešno” ocenila obrazloženje NDNV o Vučićevim pretnjama RTV-u i postavila pitanje šta je pretnja u rečenici lidera SNS-a da prema izveštavanju RTV-a, pobeda SNS nije bila očekivana.

„Da li hoćete da Aleksandru Vučiću zabranite da misli, i da izgovara ono šta misli? SNS se izvinjava NDNV-u što su rezultati lokalnih izbora u Vrbasu onakvi kakvi oni ne žele da budu, i veoma nam je žao što ste razočarani”, saopštila je SNS.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi