Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Alo! napunio šest godina!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 10. 2013.

Izvor: Alo!

Alo! napunio šest godina!

Vaše i naše “Alo!” novine napunile su juče šest godina! Naravno, ponajviše zbog vas, naših dragih čitalaca, koji ste prepoznali naš trud i nagradili nas titulom najtiražnijih dnevnih novina u Srbiji!

Jučerašnju radnu atmosferu blago su “poremetile” torte koje smo dobili od brojnih čitalaca i saradnika, kao i mnogobrojne čestitke. Među prvima su nam čestitali JP “Putevi Srbije”, poslanik Nenad Popović i prvi potpredsednik Vlade.

“Želim da i u budućnosti objektivno i precizno informišete čitaoce o svim aktuelnim temama i događajima. Nadam se da ćemo nastaviti uspešno da sarađujemo”, poželeo nam je vicepremijer Aleksandar Vučić. Od 15. oktobra 2007. godine, kada je izašao prvi broj vaših i naših “Alo!” novina, naši novinari i saradnici uz veliku pomoć sve brojnije čitalačke publike razotkrili su nebrojeno mnogo afera, pisali i pomogli mnogima, na čistac isterali razne političare, tajkune, kriminalce i druge koji su mislili da su iznad vas i nas!

Zajedno sa vama smo se trudili da stvari menjamo nabolje. I verujemo da su to samo neki od razloga što u rukama držite današnji primerak “Alo!”. Obećavamo da ćemo biti još bolji! Hvala vam! Redakcija “Alo!”

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi