Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pokrenut novi kablovski kanal srpske TV- Prva plus
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 10. 2013.

Autor: J. V. Izvor: Večernje novosti

Pokrenut novi kablovski kanal srpske TV- Prva plus

Prva srpska televizija pokrenula je novi kablovski kanal pod nazivim Prva plus, sa ciljem da gledaocima u Srbiji i regionu ponudi dodatne programske sadržaje.

Novi program, kako je najavljeno, biće zabavnog karaktera i baziraće se na filmovima i serijama, zabavnim emisijama iz produkcije ove medijske kuće.

- Mnogi sadržaji na Prvoj plus biće premijerno prikazani, a gledaoci će za početak pratiti serije holivudske produkcije. Serije, poput “Beti Vajt i otkačeni matorci”, “Lilihamer”, “Bez traga”, “Lasko”, “Zločini iz prošlosti”

odabrane su tako da zadovoljavaju sva interesovanja ljubitelja ovih vrsta programa - najavila je Katarina Pavlović, direktorka Prve plus, na preksinoćnoj promociji novog kanala na 25. spratu poslovnog centra “Ušće”. - Deo programa činiće i emisije koje su gledaoci takođe voleli na Prvoj srpskoj televiziji - “Keš taksi”, “Dama bez blama” i “Paklena kuhinja”. Na ovaj način želeli smo da podsetimo naše gledaoce na sve one najzanimljivije emisije kojima smo doneli jedan novi programski talas i privukli veliku pažnju publike.

Direktor “Antena” grupe za Jugoistočnu Evropu Pavel Stančev naglasio da će i novi kanal Prve postaviti visoke standarde.

- Razlog pokretanja Prve plus je što su gledaoci tražili više Prve i to je novi korak na tržištu kablovskih televizija. Prva plus je zabavni kanal, bez vesti, sa mnogo premijernih filmova i serija. Ponudićemo, uskoro i dodatne kanale, ali za razliku od drugih ići ćemo korak po korak, jer nama je bitniji kvalitet u odnosu na kvantitet - istakao je Stančev.

Na promociji novog kanala Prve srpske televizije prisustvovalo je pored prepoznatljivih lica jedne od najgledanijih televizija i mnogo poznatih ličnosti iz sveta muzike i filma kao i poslovni partneri Prve.

Zasad uz SBB

Program Prve plus od pre dva dana mogu da prate korisnici SBB kablovskog operatera na teritoriji Srbije i Crne Gore, a uskoro i korisnici usluga ostalih distributera televizijskog kablovskog programa.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi