Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TOS: Nemačka TV snima reportažu o Srbiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 10. 2013.

Izvor: Večernje novosti

TOS: Nemačka TV snima reportažu o Srbiji

TOS je organizovao putovanje za nemačke snimatelje, pod nazivom "Jesen u mom kraju - Jesenji festivali u Srbiji", sa ciljem da promoviše turističke potencijale.

U Beograd su danas, u organizaciji Turističke organizacije Srbije, doputovali snimatelji nemačke TV stanice SWR, koji će do 14. oktobra snimati reportažu o Srbiji.

Kako je najavljeno iz TOS-a, oni će kroz reportaže prikazati i dve manifestacije - "Dane ludaje" u Kikindi i "Oplenačku berbu grožđa".

TOS je organizovao studijsko putovanje za nemačke snimatelje, pod nazivom "Jesen u mom kraju - Jesenji festivali u Srbiji", sa ciljem da promoviše turističke potencijale, kulturno-istorijsko nasleđe i prirodna bogastva zemlje.

Srbija će biti zemlja partner, na sajmu turizma CMT u Štutgartu, u januaru 2014. godine.

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, Srbiju je u periodu januar-avgust, posetilo 37.260 nemačkih turista, što je 7,4 odsto više, u odnosu na isti period 2012. godine.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi