Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Počinje javna rasprava o medijskim zakonima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 10. 2013.

Izvor: Fonet, RTV

Počinje javna rasprava o medijskim zakonima

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o elektronskim medijima i Nacrtu zakona o javnim medijskim servisima, koja će trajati od 9. oktobra do 31. oktobra 2013. godine, saznaje danas FoNet. Prezentacije ova dva nacrta zakona i rasprave održaće se u Novom Sadu 16. oktobra (Studio M, Ignjata Pavlasa 3, 9.00 - 17:30 sati) i Kragujevcu 18. oktobra (Skupština grada Kragujevca, Trg slobode 3, 9.00 – 18.00 sati).

 

U Beogradu će javna rasprava o Nacrtu zakona o elektronskim medijima biti održana 21.oktobra (Narodna banka Srbije, ulaz iz ulice Svetozara Markovića, 10.00 - 16.00 sati), dok će javna rasprava o Nacrtu zakona o javnim medijskim servisima biti 23.oktobra na istom mestu.

Nacrt zakona o elektronskim medijima i Nacrt zakona o javnim medijskim servisima biće na sajtu Ministarstva kulture i informisanja.

Komentari (4)

ostavi komentar
sub

12.10.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 10:18

"О мило моје Ћирилово писмо"

Дејане, Марко, Нишлија...вама се, пре свега, обраћам:

За почетак, "Чујте Срби" пишите и кликћите ЋИРИЛИЦОМ. Видите ли ВИ којим вам се писмом УНС обратио!? Овим правим и по УСТАВУ загарантованим!!! Нико нам то не брани, сами смо криви!!!...(А како Кинези чувају своје писмо, на свакој слици напишу по нешто, својим милим "Ћириловим писмом", и наравно нико им то ни не замера а још мање може да брани. А ми???)
Једном новинару је владика Атанасије , док је недавно као умировљени владика био на челу епархије на Косову и Метохији, одбио да да интервју јер је питања послао латиничним писмом. Овај се од тада опаметио, што и свим Србима и грађанима Србије желим:-))
А коментар о закону ...касније
Хвала на простору:-))

Odgovori
sre

09.10.

2013.

Dejan iz Nis [neregistrovani] u 23:10

Nece da moze

To sto ste smislili i sto nam spremate u beogradskim kuhinjama, na jugu nece da prodje. CERACEMO SE JOS, sto bi reko Matija. Pozdrav iz Durlana

Odgovori
sre

09.10.

2013.

Marko Aleksinac [neregistrovani] u 23:07

BRUKA

Pa da li se Srbija zavrsava u Beogradu. Pa gde je Nis, Leskovac, Bor, Uzice, Cacak, Zajecar, Vranje. Banditi jedni, kako Vas nije sramota. Pa da li smo mi gradjani 16 reda. Da nije Niske televizije mi ne bi smo nikada videli Aleksinac na tv. Nama deca studiraju u Nis, a ne u Novi Sad ili Beograd. Ugasite i NTV, pa samo sanjajte da cemo onda da Vam placamo pretplatu. Da gledamo beogradsku i novosadsku hroniku. More na ulice ima da izadjemo, nismo mi budale. SRAMOTA!

Odgovori
sre

09.10.

2013.

Nislija [neregistrovani] u 22:11

Opet se pitaju Beograd i Novi Sad

Alo bre severno od Nisa ,pa i mi zivimo u Srbiji.Otcepite se i od nas samozivnici jedni .Hocu da i Nis ima svoj javni servis.Mi imamo NIsku televiziju -NTV i ne damo da nam je unistite.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi