Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nikolić zatražio da se homoseksualac vrati na posao
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 10. 2013.

Izvor: JužnaSrbija.Info

Nikolić zatražio da se homoseksualac vrati na posao

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je molbu novinskoj agenciji Tanjug u kojoj je zatražio da vrati na posao Stefana Radovića (21) koji se javno deklarisao kao homoseksualac, potvrđeno nam je danas u kabinetu predsednika.

 

Kako nam je rečeno državnoj novinskoj agenciji Tanjug upućena je pisana molba od strane predsednika Srbije Tomislava Nikolića u kojoj je predsednik zatražio da vrati Stefana Radovića na posao, a o mobi predsednika obavešten je i Radović.

Podsetimo, u pismu predsedniku Srbije, Radović objašnjava da mu je neophodna pomoć oko angažmana makar do kraja zime, pošto će, u suprotnom, ponovo ostati na ulici, jer neće imati novca za stan i hranu.

"Do decembra prošle godine bio sam angažovan kao dopisnik državne novinske agencije Tanjug, u decembru sam ostao bez tog jedinog posla od koga sam plaćam stan i hranu", ukazuje Radović, "pošto su me nakon javnog priznanja da sam homoseksualac roditelji izbacili iz kuće, a rodbina odrekla"."Molim vas da shvatite moje probleme i pomognete mi s obzirom da je Tanjug državna agencija", Napisao je Radović u pismu Nikoliću.

Radović je u pismu upoznao predsednika kako je u Srbiji živeti kao pripadnik LGBT populacije i  rekao da je u Tanjugu kao dopisnik radio oko godinu dana, sve do decembra 2012.godine, kada mu ugovor nije produžen.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi