Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Koha: Smenjen urednik srpskog programa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 09. 2013.

Izvor: Tanjug, B92, radiokim.net

Koha: Smenjen urednik srpskog programa

Generalni direktor Radio-televizije Kosova "isterao je s posla" glavnog i odgovornog urednika RTK 2 na srpskom jeziku Zorana Ćulafića, piše "Koha ditore".

 

Taj list navodi da je razlog za otpuštanje sukob Ćulafića sa direktorom RTK 2 Žarkom Joksimovićem.

Ćulafić je, kako list navodi, otpušten pošto je u emisiji televizije Centar optužio direktora RTK 2 Joksimovića za nepotizam, finansijske zloupotrebe i autoritarizam. U opširnom tekstu posvećenom ovom slučaju, iznosi se i da je, sada već bivši glavni i odgovorni urednik RTK 2 Zoran Ćulafić, zahtevao da se sprovede finansijska revizija ovog kanala jer, kako je on rekao, od 80 zaposlenih 15 njih nikada se nisu pojavili u RTK 2 a primali su plate.

Žarko Joksimović je u izjavi za "Koha ditore" ove optužbe odbacio, i naveo da je glavni i odgovorni urednik dobio otkaz "jer je odbijao uredničke zadatke" koje mu je kao direktor nalagao.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi