Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Digitalizacija najavljena za 2015. godinu omogućiće širenje signala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 09. 2013.

Autor: G. J. Izvor: Večernje novosti

Digitalizacija najavljena za 2015. godinu omogućiće širenje signala

Televizija Centar iz Svilajnca obeležila je pet godina postojanja i u kratkom periodu zabeležila, za srpske ali i evropske ulove, rekordnu gledanost od čak osam miliona gledalaca na društvenim mrežama i kablovskim kanalima.

 

Televizija koja je formirana u skromnim uslovima, i emituje program u kablovskim sistemima Svilajnca, Batočine, Lapova i Despotovca, nema dozvolu RRA za emitovanje programa. Digitalizacija koja je najavljena za 2015. godinu, omogućiće širenje signala.

- TV Centar je stekao široku publiku svih kategorija, njihovo puno poverenje, ali i interesovanje van područja koje pokrivamo putem kablovskih operatera - kaže direktor i urednik Predrag Todorović.

- Dokaz toga je i više od osam miliona internet korisnika, koji su putem „Jutjuba“ i naše fejsbuk-stranice pogledali neke od klipova i inserata iz naše produkcije. Ovakvo interesovanje je samo jedan od razloga zbog kojih će TV Centar u najskorijem roku oformiti i svoju internet-stranicu i preuzeti obavezu da informiše, edukuje i zabavlja mnogo širi auditorijum.

TV Centar se samostalno izdržava i trudi da sa 15 zaposlenih očuva stečeni ugled, te proširi signal. Od velikog značaja biće raspisivanje konkursa i dobijanje dozvole za rad od Republičke radiodifuzne agencije.

Šema

Iako je informativno-politički program dominantan segment programske šeme, dnevno emitovanje četiri izdanja centralno-informativne emisije Dnevnik i deset kratkih izdanja vesti, i ostali segmenti programa, kulturni, dokumentarni, dečji, zabavni, sportski, serijski, filmski, podjednako su zastupljeni.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi