Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Policijska mafija preti vlasniku Kurira i uredniku Aktera
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 09. 2013.

Policijska mafija preti vlasniku Kurira i uredniku Aktera

Kako Kurir saznaje u državnom vrhu Srbije, kriminalizovano rukovodstvo policije odlučilo je da montira hapšenje vlasnika Kurira Aleksandra Rodića i urednika Aktera Tihomira Trišića. Na montirano hapšenje Aleksandra Rodića vrh MUP odlučio se zbog toga što Kurir danima izveštava javnost o zloupotrebama, korupciji i organizovanom kriminalu u samom vrhu srpske policije, a Tihomira Trišića zbog intervjua o policijskoj mafiji koji je dao listu Kurir.

Spremnost na montiranje hapšenja Aleksandra Rodića i Tihomira Trišića usledila je pošto je kriminalizovani vrh policije danima pokušavao da, preteći i vršeći pritisak, zaustavi medijsko izveštavanje o zloupotrebama u vrhu policije.

Aleksandar Rodić: Mislio sam da su pretnje novinarima i vlasnicima medija davna prošlost, ali izgleda da je to u Srbiji 2013. godine stvarnost. Nas u Kuriru neće zaustaviti ničije pretnje.

Tihomir Trišić: Policijska mafija ucenjuje i preti najvišim državnim funkcionerima godinama, pa me ne iznenađuje što prete neposlušnim novinarima. Samo nek prete, samo nek’ ucenjuju, samo nek’ montiraju, samo nek’ hapse. Neće još dugo.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi