Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Balkanski CNN vodi kum Draškovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 09. 2013.

Izvor: Blic

Balkanski CNN vodi kum Draškovića

Regionalni informativni kanal N1 u saradnji sa CNN -om uskoro počinje emitovanje celodnevnog programa na područiju bivše Jugoslavije.

Generalni direktor kanala je nekadašnji novinar CNN -a i srpski zet Brent Sadler. Ovaj nagrađivani novinar oženjen je Jelenom, čerkom nekadašnje poslanice SPO-a Gordane Aničić, a kum na venčanju im je bio lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković.

N1 će emitovati program iz tri velika informativno-produkcijska centra u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, kao i lokalnih centara smeštenih po gradovima čitavog regiona.

"Saradnja sa CNN -om donosi nam dragoceno iskustvo u oblastima novinarstva, uredništva i pravljenja programa, N1 će razvijati svoj specifičan sadržaj, baziran na vestima iz regiona, o kojima ćemo izveštavati iz sva tri glavna grada istovremeno. To će biti veoma inspirativan zadatak", rekao je Sadler.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi