Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Ambasador SAD Majkl Kirbi na SOS kanalu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 09. 2013.

Autor: Vladislav Popović Izvor: SOS kanal

Ambasador SAD Majkl Kirbi na SOS kanalu

Ambasador SAD Majkl Kirbi posetio je SOS kanal.Tom prilikom on se interesovao za način funkcionisanja i rada naše televizije.

 

Bio je prijatno iznenađen da je SOS kanal nezavisni medij u privatnom vlasništvu i da pored vrhunskog spporta veliku pažnju posvećuje tzv. malim sportovima i promociji zdravog života i borbi protiv pušenja i droge.

Ambasador Kirbi istakao je da je upoznat sa presudom u sporu SOS kanala i Ratela i da se nada da će SOS kanal konačno moći da se posveti samo unapređenju kvaliteta programa.

Amabasador Kirbi, jedan od retkih američkih diplomata u Srbiji, koji se u mladosti aktivno bavio fudbalom, kao golman, dobio je na poklon golmanski dres reprezentacije Srbije, golmanske rukavice i loptu sa potpisima svih reprezentativaca Srbije,a SOS kanalu uručio je ekskluzivnu monografiju najvećeg amreičkog sportskog medija SPORTS ILUSTRATED.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi