Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Korumpirani vrh MUP napao Kurir
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 09. 2013.

Autor: E. K. Izvor: Kurir

Korumpirani vrh MUP napao Kurir

Vrh MUP odlučio je kako da odgovori na pisanje Kurira o kriminalu epskih razmera u srpskoj policiji: napasti Kurir iz svih oružja, i to preko medija koje oni kontrolilu.

Nakon što smo u nastavđma, argumentovano, otkrill kako je vrh policije, poput direktora Milorada Veljovića, zamenika načelnika UKP Bogdana Pušića, te Zorana Tomaševića, načelnika Uprave za obezbeđenje objekata i ličnosti u MUP Srbije, ogrezao u kriminal i korupciju, ali i kako manipuliše javnim mnjenjem preko svojih medija, čelnici MUP su istu taktiku primenili i juče.

Kako Kurir saznaje, Miki Antonijević, kum i specijalni savetnik Veljovića, i Vesko Milić, pomočnik direktora i specijalni savetnik, osmislili su preko svog tabloida (kome inače redovno daju informacije iz isfraga, što je zloupotre baslužbenog položaja)napadna Kurir, kojije prethodnih dana razotkrio kako funkcioneri MUP reketiraju privrednike, štite političare dokpljačkaju narod, montiraju procese protiv onih koji se usu de da im se suprotstave, ucenjuju, drže predmete po fiokama...

Kad sve to rade, nisu im strane ni laži koje su objavili, a to je da su tajkuni izdvojili milione da se blate nedužni šefovi policije.

Upravo ti „nedužni" šefovi godinama vladaju MUP i godinama su dopuštali da ti tajkuni i korumpirani političari otimaju milione od građana Srbije, dok je Kurir godinama unazad pisao o svim pljačkama. Inače, naš Hst je od izvora iz MUP dobio informaciju da se sprema udar iz svih oružja, i to preko medija i novinara koje plaćaju i kontrolišu, ali i na sve drage načine.

- Ovo što ste napisali je sve tačno. Oni su u velikom strahu jer znaju da su provaljeni i da su im zbog vas dani odbrojani. Zato su sad spremni na sve da vam se osvete. Pokušaće da napadnu i vašeg vlasnika i zaposlene u Kuriru kako bi diskreditovali vas i vaše pisanje - kaže izvor. Kurir će nastaviti da izveštava o kriminalu čelnih ljudi MUP, jer bez depolitizovane i dekriminalizovane policije zemlji nema napretka. Ovakvi policajci ne mogu da se bore protiv korupcije i organizovanog kriminal.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi