Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mihajlović i Moldovan o situaciji u RTV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 09. 2013.

Izvor: RTV

Mihajlović i Moldovan o situaciji u RTV

"Pokrajinski medijski javni servis se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, a stabilno finansiranje je najvažnije za uspešan rad Radio-televizije Vojvodine", rekao je generalni direktor RTV Srđan Mihajlović prilikom sastanka sa pomoćnikom šefa diplomatske misije pri Rumunskoj ambasadi u Beogradu, Sorinom Moldovan.

Ovom prilikom, Mihajlović je izneo gostu iz Rumunije i detalje pojedinih projekata koji su planirani da se u skorijuj budućnosti zajednički realizuju.

Prilikom posete Radio-televiziji Vojvodine, rumunski diplomata je rekao da njegova zemlja prati sa velikom pažnjom sva dešavanja u Srbiji i Vojvodini, a da je danas došao u Novi Sad na zahtev rumunske Vlade, kako bi se uverio da Rumuni u Srbiji uživaju sva prava zagarantovana Ustavom na očuvanju njihovog nacionalnog identiteta.

Današnjem sastanku u zgradi Radio-televizije Vojvodine prisustvovali su i zamenik glavnog i odgovornog urenika za programe na jezicima nacionalnih manjina Zdenko Pop, kao i generalni sekretar Nacionalnog Saveta Rumunske Nacionalne Manjine u Srbiji Marčel Dragan.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi