Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vladimir Beba Popović novinaru "Vijesti" oteo diktafon, fotoreporteru aparat
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 09. 2013.

Izvor: Tanjug, Vijesti

Vladimir Beba Popović novinaru "Vijesti" oteo diktafon, fotoreporteru aparat

Nekadašnji šef Biroa za komunkacije Vlade Srbije Vladimir Popović danas je u Podgorici fizički nasrnuo na novinara dnevnog lista “Vijesti” Miodraga Babovića i fotoreportera Luku Zekovića.

 

Kako je objavljeno na portalu “Vijesti", Beba Popović je na silu uzeo fotoaparat od Zekovića, dok je novinaru Baboviću oduzeo diktafon.

Reporteri “Vijesti”, kako se navodi, bili su na radnom zadatku ispred zgrade u kojoj se nalaze predstavništvo OEBS-a, ambasada Austrije i generalni konzulat Švajcarske, kada ih je Popović napao.

Popović je prvo psovao fotoreportera “Vijesti”, nakon što je primetio da ga je fotografisao kada je izlazio iz zgrade, u kojoj se nalaze kancelarije njegove nevladine organizacije, a potom mu je na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, tvrde "Vijesti".

Nakon toga, Popović je, uz uvrede i psovke, novinaru Baboviću oduzeo diktafon.
Na portalu podgoričkih “Vijesti” piše da je čitavo vreme na licu mesta bio i pripadnik obezbeđenja crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi