Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tadić: Tijanić je ćutao za vreme mog mandata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 08. 2013.

Izvor: FoNet

Tadić: Tijanić je ćutao za vreme mog mandata

Generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić započeo je prepucavanje preko medija iz privatnih razloga, očigledno pokušavajući da napadima na mene pokaže aktuelnim vlastima na koji način bi mogao da im služi i da i u mandatu ove vlade sačuva svoje pozicije, izjavio je bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

Umesto da objašnjava javnosti da će on i dalje biti novinar i da postavlja pitanja šta ću ja biti, možda bi trebalo da objasni zbog čega sada govori kritički o mojoj državnoj i stranačkoj politici, a junački je ćutao za vreme mog mandata, kaže se u pisanoj izjavi Tadića.

Ispod časti mi je da nastavljam ovaj medijski rat preko tabloida, ne samo zbog prirode same polemike, već i zbog nedostojnog suparnika, jer je Tijanić, naglašava Tadić, u skladu sa svojom ličnom i profesionalnom kulturom i stilom izabrao da mi se obraća uličnim tonom.

Zamolio bih Tijanića da mi se tim tonom obraća isključivo na ulici, a ne preko medija. Na produkte njegove mašte, u medijima dalje biram da ćutim. Bezbroj je razloga za takav stav, a sam Tijanić možda i najuverljiviji, poručio je Tadić, koji je izjavu potpisao sa "Boris Tadić, klinički psiholog".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi