Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RATEL nije dobio presudu o SOS kanalu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 08. 2013.

Izvor: Pregled, Tanjug

RATEL nije dobio presudu o SOS kanalu

Republička agencija za telekomunikacije (RATEL) saopštila je juče da još nije dobila prvostepenu presudu Privrednog suda po kojoj, prema pisanju medija, RATEL i RRA treba da isplate naknadu štete SOS kanalu od 650 miliona dinara.

Po dobijanju presude RATEL će izdati zvanično saopštenje i, ukoliko za tim bude bilo potrebe, uložiti odgovarajući pravni lek - žalbu, piše u saopštenju. RATEL navodi da, pošto još nije dobio prvostepenu presudu Privrednog suda o kojoj se govori u medijima, nije u mogućnosti da je komentariše, jer nije upoznat sa sadržinom. Prema pisanju medija, Privredni sud je presudio da RRA i RATEL treba da nadoknade štetu SOS kanalu od 650 miliona dinara, zbog štete koja je nastala dodeljivanjem neispravne frekvencije. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi