Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Karleuša traži da se zabrani Kurir!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 08. 2013.

Izvor: Kurir

Karleuša traži da se zabrani Kurir!

Otkako je doživela debakl na Ušću, samozvana diva je skroz odlepila. Još je kivna na Kurir zbog objektivnog izveštavanja s njenog koncerta, a juče je čak preko Tvitera zatražila da naš list bude zabranjen.

I to zato što smo napisali da time što hoće da se posle novog albuma pred fanovima pojavi na još većem prostoru, odnosno na Hipodromu u Beogradu, najavljuje još veći fijasko. Umislila da je bitna

- Bagro kurirska! Svanuće taj dan kad će vas zauvek ugasiti kao najveće srpsko zlo koje raspiruje mržnju, ratove, mrak! Vučić vam neće pomoći - napisala je Karleuša.

Ona u svom iskaljivanju besa na društvenoj mreži ne bira sredstva kako bi pokušala da naudi našem listu, koji je, na njenu žalost, uvek pisao istinu, ma koliko ona bolela. Posle Dinkića, Đilasa i Obradovića, sad se i jedna pevačica našla da preti zatvaranjem Kurira. Očigledno da je umislila da je bitan faktor u državi, a ne da je samo obična estradna ličnost koja isključivo najbeskrupuloznijim skandalima i izjavama pokušava da privuče pažnju javnosti.

Pride je juče stala i u odbranu gradonačelnika Beograda, optužujući roditelje devojčice da su oni krivi što je dete neko udario.

Narugala se

- Napadati Đilasa zbog povređenog deteta u protestima ispred Skupštine, a ne pitati se zašto su roditelji uopšte doveli dete tu, jeste bezobrazluk - ovim rečima se pevačica narugala ljudima koji se bore za svoja najosnovnija ljudska prava.

Petar Jeremić, UNS

Slobodu štampe niko ne sme da ugrozi!

Prvo, ne bih udruženje novinara uopšte uvlačio u polemiku s tom osobom, jer ona ne zaslužuje da se o njoj raspravlja. To je moj lični stav. A zvanični je da slobodu štampe ne sme niko da ugrožava, a i novinari moraju da vode računa kome daju prostor u novinama. Dakle, opet, što bih ja lično rekao, ne davati joj prostor u medijima, ignorisati je, to joj je najveća kazna.

Aleksandra Janković, psiholog

Traži medijski prostor posle debakla

Sa Kurirom vrlo dobro sarađujem i za sve ove godine nikad nisam imala problem. Samim tim, ako vi raspirujete mržnju, onda i ja raspirujem mržnju, a ne bih rekla da je tako. Mislim da su njeni komentari pokušaj da se ponovo vrati u medije. Jelena Karleuša je posle svog debakla ignorisana i sad kroz pretnje ponovo pokušava da privuče pažnju. Njena karijera je u padu, nema novi CD, nema uspeha na koncertima, nema ništa novo čime bi se pohvalila, pa iznalazi ovakve načine. Najbolji odgovor Kurira na prozivke je tužba.

Reagovanja

Veroljub Arsić, SNS

Zaprepašćen sam. Takav neprimeren rečnik je, verovatno, ponela od kuće. Ali da nije takvih izjava i skandala, niko ne bi ni znao za nju. Treba je samo ignorisati.

Dejan Radenković, SPS

Takve ličnosti i njihove izjave nisu vredni moje pažnje, a bilo bi bolje da nisu ni medijima u Srbiji.

Đorđe Milićević, SPS

Svako u Srbiji treba da radi svoj posao. Niko nema pravo da se tako obraća i preti medijima.

Dragan Šormaz, SNS

Ko je ona da sebi daje za pravo da preti? Ko je ona uopšte? Pevaljka, jer to što ona izvodi nije ni pop, ni narodna, ni rok. Nema opasnosti od nje. Teško da Karleuša može bilo šta da zatvori.

Aleksandar Jugović, SPO

Osnova demokratskog društva je sloboda medija. Kurir je nezavisno, hrabro glasilo, koje je dalo puni doprinos u rasvetljavanju mnogih afera u borbi protiv korupcije.

Konstantin Arsenović

Nije vredno s njom voditi bilo kakvu polemiku. Ispod časti mi je da pričam o njoj. Njene izjave su nula i neću time da se bavim.

Vladimir Ilić, URS

Bez obzira na to što se Kurir više puta ogrešio o moju stranku i lidera, nikad ne bih podržao zatvaranje nijednog lista. Sloboda štampe je sveta. Doprineli ste da se mnoge istine razotkriju.

Moma Čolaković, PUPS

Tako se ne može govoriti o jednom javnom glasilu. Zapravo, sve što izjavi ta gospođa ne uzimam za ozbiljno, tako da mislim da je i ova izjava data tendenciozno.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi