Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mitrović: Sam pišem komentare koje objavljujemo o “Blicu”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 08. 2013.

Autor: A. A. Izvor: Politika

Mitrović: Sam pišem komentare koje objavljujemo o “Blicu”

Vlasnik TV „Pink” Željko Mitrović tvrdi da u sukobu sa listom „Blic” nema nikakve politike, niti je taj sukob inicirao Pink.

 

– Do te mere smo pružali podršku „Blicu”, da je taj list, čak i u našem dnevniku, imao dvominutnu reportažu u kojoj je najavljivan sutrašnji broj.

Zauzvrat smo dobijali samo tekstove sa negativnim konotacijama, osim u rubrikama estrade ili šou biznisa – kaže Mitrović. 

Prema njegovim rečima, uzrok eskalacije sukoba jeste naslovna strana „Blica”, posle saobraćajnog udesa, kada je njegov sin Aleksandar, vozeći džip BMV, usmrtio sedamnaestogodišnju devojku.

– Posle tragedije koja je zadesila porodicu Andree Bojanić i moju, na naslovnoj strani „Blica” je objavljen automobil kojim se dogodila nesreća. Taj automobil je prikazan kao oružje, a moj sin kao ubica sa predumišljajem. Pokušavaju da me ućutkaju različitim institucijama i udruženjima, jer bi tada bilo mnogo lakše udarati me i silovati. Ne postoji niko ko će mi vezati ruke i noge i u takvoj poziciji omogućiti „Blicu” da me udara u mraku – kaže Mitrović. 

On dodaje da nema nameru da prekine sukob. Na pitanje, da li smatra da civilizovani javni dijalog može istrpeti način izvešavanja TV Pink na račun glavnog urednika „Blica” i njegovog zamenika, Mitrović odgovara kontrapitanjem – da li je u prilozima objavljena neka laž?

– Da li je neistina da su uzimali milione od ministarstava kao politički podobne novine – pita Mitrović ističući da komentare o „Blicu”, a koje emituje njegova televizija – on sam i piše.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi