Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RRA danas o frekvenciji TV Avala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 08. 2013.

Izvor: Beta, B92

RRA danas o frekvenciji TV Avala

Republička radiodifuzna agencija Srbije (RRA) trebalo bi danas da odluči o dodeli nacionalne i regionalnih frekvencija.

Podnosioci prijava za nacionalno pokrivanje čija je dokumentacija bila potpuna i blagovremena su TV Nova i TV Kopernikus Svet plus 3.

Za regionalno pokrivanje konkurisali su TV Jedinstvo i TV NP iz Novog Pazara, TV Telemark iz Čačka, Moja TV iz Beograda i Radio M iz Knjaževca.

RRA je ranije objavila da će nacionalnu frekvenciju za emitovanje televizijskog programa dodeliti na osnovu procene poslovnog uspeha kandidata, gledanosti TV stanice, iskustva u oblasti radiodifuzije i pretežne delatnosti, stimulacije razvoja domaće radiodifuzije i doprinosa većem kvalitetu i raznovrsnosti programa.

Vrednovaće se i ponašanje podnosioca prijave - ranije, kao i tokom konkursa, transparentnost vlasničke strukture i porekla kapitala, kao i sprečavanje otvorenog ili prikrivenog nametanja preovlađujućeg uticaja na javno mnenje u oblasti radiodifuzije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi