Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV Galaksija prekinula program
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 07. 2013.

Izvor: Danas

TV Galaksija prekinula program

TV Galaksija 32 u Čačku prekinula je do daljeg emitovanje redovnog programa, pošto su u saobraćajnoj nesreći poginuli vlasnik i kamerman te televizije Mišula Petrović (67) i Dragoslav Jevremović (47). Na ekranu se nalaze fotografije preminulih i emituje se klasična muzika.

TV Galaksija 32 je prva privatna televizija u Čačku, a osnovao je pre 20 godina Petrović. Vlasnik TV Galaksija 32 i kamerman poginuli su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Mladenovac, u sudaru dva putnička automobila i autobusa "Laste".

Kako je potvrđeno u MUP-u Srbije, nesreća se dogodila oko 15.45 u blizini restorana "Daščara".

Nesreća se dogodila kada je automobil marke "škoda" čačanskih registarskih tablica, kojim je upravljao Jevremović, a Petrović bio na mestu suvoza~a, iznenada prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa autobusom "Lasta". U tom trenutku, na "škodu" je naleteo crveni "jugo" aranđelovačkih tablica, u kome niko nije povređen, a od siline udara, autobus je sleteo s puta i tom prilikom povređeno je pet putnika.

Na lice mesta ubrzo su stigli policija, vatrogasci i Hitna pomoć, koja je konstatovla da je Petrović preminuo na licu mesta, dok je Jevremović preminuo na putu ka bolnici.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi