Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nesreća kod Mladenovca, nastradao Mišula Petrović
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 07. 2013.

Izvor: Ozonpress.rs

Nesreća kod Mladenovca, nastradao Mišula Petrović

U saobraćajnoj nesreći na Mladenovačkom putu poginuli su vozač i suvozač iz škode, čačanskih registarskih oznaka, a povređeno je najmanje četvoro putnika iz Lastinog autobusa koji je išao iz Mladenovca ka Beogradu.Kako prenosi portal Telegraf.rs, jedan od poginulih je suvlasnik TV Galaksija iz Čačka Mišula Petrović. Na putu do bolnice od zadobijenih povreda preminuo je i vozač škode Dragoslav Jevremović.

Nesreća se dogodila kada je škoda iznenada prešla na levu stranu kolovoza i sudarila se sa autobusom. Na škodu je naleteo jugo u kom srećom nema povređenih. Od siline udara autobus je sleteo s puta.

 

Povređeni putnici iz autobusa prebačeni su u Urgentni centar.

Na mestu nesreće zatekao se i gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić koji se vraćao sa puta iz Beograda i koji je još uvek na licu mesta.

- U neverici smo i šoku zbog ove nesreće. Videli smo da je došlo do nesreće, stali smo i pokušali da pomognemo i ukažemo pomoć. Kada smo videli da se radi o našim sugrađanima doživeli smo pravi šok. Ne mogu da govorim, potresen sam, rekao je gradonačelnik za Ozonpress.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

03.07.

2013.

Željko [neregistrovani] u 18:43

BAHATOST U VOŽNJI ILI...

Na samo nekoliko kilometara od Mladenovca prema Beogradu na desetine udesa sa poginulim i teško povredjenim licima. Na punoj liniji i više unakrsnih, opasnih krivina smestilo se nekoliko kafana. Bez parkinga, van puta "štrče" putnička i teretna vozila čiji su vlasnici otišli na jagnjetinu ili nešto više! I pored svakodnevnih udesa policija se ne oglašava, a oni treba prvi da pokrenu pitanje bezbednosti saobraćaja na ovoj deonici puta.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi