Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Izvinjenje Fonetu zbog incidenta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 06. 2013.

Izvor: Fonet

Izvinjenje Fonetu zbog incidenta

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vučeta Tošković izvinio se danas Novinskoj agenciji FoNet i njenom snimatelju Slobodanu Anđelekoviću koga je u sredu verbalno napao u skupštinskom holu.

 

Izvinjavam se duboko agenciji FoNet i Slobodanu Anđelkoviću zbog toga što je došlo juče do incidenta između mene i njega ničim izazvanog sa moje strane, rekao je Tošković novinarima u Skupštini Srbije.

On je objasnio da je iz "patrijarhalne familije i da je naučen da štedi, čuva i da racionalno koristi sve što se u njegovim rukama nađe".

To sam uradio i u Skupštini, ne juče nego svakog dana kada vidim ovaj reflektor da gori, a nikog nema, ja naiđem i ugasim ga. Na neki način štedim struju Skupštine, objasnio je Tošković.

On je rekao i da "nije od onih kako su ga novine juče i danas okarakterisale".

"Ponovo se izvinjavam FoNetu i Slobodanu, ali zamolio bih i rukovodioca FoNeta da preispita ponašanje svog čoveka koji je juče bio na poslu u Skupštini Srbije", rekao je Tošković.

Tošković je u sredu verbalno napao Anđelkovića, isključio njegov kompjuter, a potom i reflektor televizijskih ekipa koji je neophodan za rad kamera.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi