Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Podrška kolega novinarima RTRS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 06. 2013.

Izvor: Tanjug

Podrška kolega novinarima RTRS-a

Istočno Sarajevo - Ispred zgrade Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u Istočnom Sarajevu okupili su se novinari u znak solidarnosti sa dvojicom kolega RTRS-a koji su pozvani na informativni razgovor u SIPA-u.

Novinar RTRS-a Gvozden Šarac i urednik Nenad Petrović pozvani su na informativni razgovor zbog objavljjivanja priloga u emisiji “Pečat” te televizije, a po prijavi takozvane koalicije “Prvi mart”.

Iako je Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) odbacila njihovu prijavu ta koalicija je RTRS nazvala zločinačkom organizacijom i iznela niz uvređivih komentara na račun novinara, urednika i sagovornika.

Pred zgradom SIPA-e u Istočnom Sarajevu okupili su se novinari RTRS i kolege, uglavnom pripadnici redakcija iz RS, koji su se solidarisali s novinarima RTRS zbog još jednog pritiska na tu medijsku kuću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi