Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  DS: Pojedini mediji nas satanizuju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 06. 2013.

Izvor: B92, Beta

DS: Pojedini mediji nas satanizuju

Beograd -- DS optužila pojedine medije da "satanizuju" članove te stranke. Postoji li neko u Srbiji ko može da zaustavi takvo ponašanje, pita Aleksandra Jerkov.

 

"Ljiljana Smajlović je opet u 'Politici'... a u toku kampanje je, kao bliska saradnica (predsednika Demokratske stranke Srbije) Vojislava Koštunice, preuzela tekst iz 'Kurira' da bivši gradonačlenik Beograda Nenad Bogdanović ima 300 miliona evra na računu", navela je portparolka DS-a Aleksandra Jerkov.

Dodala je da su to kroz demantovali Bogdanovićeva udovica i deca, ali da ni potom nije sprečeno blaćenje Bogdanovića.

Jerkov je navela da je na čelo "Večernjih novosti" došao Ratko Dmitrović čija je, kako je kazala, jedina misija da i dalje širi mržnju na Balkanu.

"(Vlasnik televizije Pink Željko) Mitrović koristi svoju frekvenciju za obračun za svojim protivnicima, ne samo političkim", rekla je portpraolka DS-a i upitala da li se svemu tome može stati na put.

"Da li u Srbiji postoji neko ko može da kaže dosta?", zapitala je Jerkov.

Dodala je da je predsednik DS Dragan Đilas na nedavnom sastanku s predstavnicima OEBS predstavio izveštaj o pojedinim medijima u Srbiji iz kojih se vidi "satanizacija članova DS".

Izveštaj se odnosi na period od novembra 2011. do juna 2013. da bi se, prema rečima Jerkov, mogao uporediti odnos medija prema opoziciji pre i posle promene vlasti.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi