Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „BG car show“ i „Motopassion“ na dlanu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 03. 2024.

Izvor: autosrbija.club/UNS

„BG car show“ i „Motopassion“ na dlanu

Na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta 2024. održaće se salon automobila „DDOR Bg car show 08″ i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion“ uz učešće 30 automobilskih i 22 moto brenda.

Kao i uvek, sekcija automobilskih novinara UNS Autopres klub će na svom sajtu „AutoSrbija.club“ redovno objavljivati sve događaje, premijere, pojedinosti sa Sajma, a sve materijale sa portala će, naravno, moći bez ikakve nadoknade da koriste svi članovi Udruženja novinara Srbije.

Tradicionalno, Autopres klub UNS organizuje i Pres reli, koji će i ovoga puta biti pod budnim nadzorom najtrofejnijeg automobiliste Srbije svih vremena Čedomira Brkića, nekadašnjeg novinara RTS.

– Moderna vremena, električni automobili, vozila bez vozača, a kako mi pratimo trendove ovog puta će „Pres reli“ biti u novom, digitalnom formatu. Voziće se „Digital gejming Pres reli“. Na našem štandu u Hali 2, na specijalnom simulatoru, sve kolege sa članskim kartama bilo kog udruženja novinara, ili potvrdama redakcija, moći će da se oprobaju na kultnoj beogradskoj stazi Ušće na kojoj je nekad vozio i Niki Lauda, a posebnu draž svemu daće i vozilo „jugo nacionalne klase“ – kaže sportski direktor Autopres kluba i „Pres relija“ Čedomir Brkić.

Svi rezultati će biti objavljivani na našem portalu i društvenim mrežama, kao i na sajtu UNS, a najbolji takmičari će biti nagrađeni na svečanoj dodeli priznanja najuspešnijima u automobilskoj industriji „Automobilskom forumu“ 25. marta u 18,00 časova u svečanoj sali Beogradskog sajma.

Takozvani „Pres day“ je 20.marta od 10 časova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi