Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RAB SRBIJA obeležava 15 godina postojanja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 01. 2024.

Autor: RAB Srbija Izvor: RAB Srbija

RAB SRBIJA obeležava 15 godina postojanja

Udruženje radio-stanica RAB SRBIJA obeležiće svoj rođendan 31. januara u IN Hotelu. To će biti prilika i kada će biti dodeljeno priznanje "Radijski prijatelj godine", kao i posebne nagrade za radio-stanice koje su u RAB SRBIJA od osnivanja ovog medijskog udruženja.

Petnaest godina postojanja reprezentativno medijsko udruženje i samoregulatorno telo RAB SRBIJA, koje okuplja čak 169 radio-stanica iz naše zemlje, proslaviće u sredu, 31. januara u beogradskom IN Hotelu.

Tim povodom biće dodeljene i specijalne nagrade “Zlatni član RAB SRBIJA” za 15 radio-stanica koje su u RAB SRBIJA od osnivanja i koje su svojom kreativnošću, posvećenošću i trudom dale veliki doprinos radu RAB  SRBIJA i radiju u Srbiji.

Ovom prilikom biće dodeljena i nagrada ,,Radijski prijatelj godine” koje udruženje dodelju od 2020. godine pojedincu koji svojim radom i angažovanjem doprinosi osnaživanju radijske industrije naše zemlje i regiona.

Ovo laskavo priznanje za 2023. godinu će predsednica RAB SRBIJA Maja Rakovic uručiti dr Katarini Tomašević, pomoćnici ministra za informisanje i telekomunikacije.

U obrazloženju ove odluke navedeno je ,,da je dr Katarina Tomašević dala veliku podršku radiju kao mediju prilikom izrade medijskih zakona tokom 2023. godine”.

Ovo priznanje do sada su dobili: novinar i pisac Miloš Rajković, medijski konsultant u Brand Media Consulting Tomislav Jakobović, direktorka RTV Pančevo Tanja Ćuk i koordinatorka Sektora za elektronske komunikacije RATEL-a Natalija Varagić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi