Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Danas sahrana Radenka Vuksanovića Cicka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 01. 2024.

Autor: Zorica Irić Izvor: sportomanija.com

Danas sahrana Radenka Vuksanovića Cicka

Radenko Vuksanović Cicko, jedan od najboljih sportskih novinara koje je Užice imalo, i jedan od osnivača Udruženja sportskih novinar Užica, preminuo je iznenada u 70. godini života.

Cicko je čitav svoj radni vek proveo kao sportski novinar u nedeljniku Vesti i Radio Užicu. Njegov profesionalni odnos, britko pero kojim je i hvalio, ali i kudio kada je za to imalo potrebe, ostalim kolegama je bio primer kako sportski novinar, časno  i pošteno mora obavljati svoj posao. Nema kluba, niti sportiste, od tih 70 godina kada je uplovio u svet žurnalistike, o kome Cicko nije pisao.

Nije on plenio samo svojim radom! Pre svega bio je dobar čovek, jedinstven i poseban. Prihvatao je ljude onakvim kakvi jesu, bio velikodušan a njegova deviza je bila da život ne čine stvari koje imamo, već veze koje stvaramo. Zato su ga ljudi i voleli!

Radenko Vuksanović Cicko biće sahranjen u utorak 9. januara na groblju u Alinom Potoku, na Zlatiboru.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi