Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Wireless Media Group: Informacija da je raskinut ugovor s Euraktivom nije tačna
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 12. 2023.

Autor: Wireless Media Group Izvor: Wireless Media Group

Wireless Media Group: Informacija da je raskinut ugovor s Euraktivom nije tačna

Netačni su navodi N1 iz objave ovog medija od 11. decembra da je “ugovor evropske mreže Euractiv i Adria Medije raskinut prošlog petka odlukom novog vlasnika Euraktiva”, koje su zatim preneli i ostali mediji iz istog sistema.

Portal Euractiv Srbija, koji posluje u okviru portala Mondo, pozicionirao se kao relevantan izvor informacija i centralna tačka za politiku, biznis i civilno društvo u Srbiji i za razmenu mišljenja o odnosima između EU i Srbije. U prvoj godini poslovanja, ovaj portal je zabeležio odlične rezultate, bilo da je reč o performansu ili finansijskim rezultatima. Objavljeno je više od 50 autorskih intervjua sa zvaničnicima, kako srpskim, tako i evropskim, mesečno u proseku beleži skoro 750.000 otvorenih strana, a realizovano je i 12 specijalnih izdanja.

Takođe, prvi put je Euractiv Srbija organizovao u Briselu konferenciju na temu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji kojoj su prisustvovali srpski i evropski zvaničnici, među kojima i direktor DG NEAR-a Gert Jan Kopman i izvestilac za Srbiju Vladimir Bilčik.

Zvanično ćemo zatražiti demanti od svih medija koji su objavili ili preneli ovu neistinitu informaciju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi