Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Sa vama 81 godinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 11. 2023.

Autor: Dnevnik Izvor: Dnevnik

Sa vama 81 godinu

Današnji dan u istoriji „Dnevnika" dugoj 81 godinu ostaće zapisan kao još jedan od posebnih. U dvadeset trećoj godini 21. veka naš list pred čitaocima je u punom koloru, modernijeg je dizajna i drugačijeg formata. Na prvi pogled, rekli biste, puno promena u jednom danu. Jeste, nadamo se dobrih. Radili smo na tome da vaš i naš „Dnevnik" postanu novine koje prate duh vremena u kojem živimo.

A ono po čemu je poseban, to se ne menja. Ostajemo čuvari ćirilice i srpskog jezika u višenacionalnoj Vojvodini, ovde na severu naše Srbije. Tako je bilo svih ovih osam decenija i evo nas u devetoj.

Da bismo opstali u vremenu koje nije lako, posebno za štampane medije, nužne su promene. Krenuli smo ovim putem i očekujemoda ćete nas razumeti i čitati. A, u skladu s novim vremenima, naš brend se razvija i u elektronskom obliku.

„Dnevnikov" sajt postaje atraktivniji, ušao je u trku s drugim digitalnim medijima po brzini i tačnosti. Želimo ovu trkuda dobijemo, a tu ste nam vi sadašnji i budući čitaoci adut.

 Danas je pred vama 27.549. broj našeg lista. Broj posetilaca sajta raste značajpo iz dana u dan. To smo mi danas, jedan brend, nadva načina.

Nastavljamo borbu, što je i prirodno za list koji je nastao u jeku fašističkog terora 1942. godineu Bačkoj. Borbenost je u genu„Dnevnika”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi