Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Privremeno se ukida Insajderov kanal na Jutjubu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 09. 2023.

Autor: Fonet Izvor: N1

Privremeno se ukida Insajderov kanal na Jutjubu

Televizija Insajder i Jutjub doneli su odluku da Insajderov Jutjub kanal bude privremeno ukinut kako hakeri ne bi mogli da upravljaju njime, objavila je Televizija Insajder.

Hakerski napad je počeo u četvrtak, 31. avgusta oko 20 časova, kada je kanalu promenjeno ime u TeslaLive i sa njega strimovano obraćanje Ilona Maska.

Digital tim Insajdera uspeo je da povrati kontrolu nad kanalom i ukine ovaj hakerski prenos i istovremeno o hakerskom upadu obavestio Jutjub.

Radi bezbednosti i sprečavanja daljih zloupotreba kanala, na kome se nalazi više hiljada video sadržaja koji su rezultat rada od 2004. godine do danas, Jutjub je privremeno suspendovao kanal uz uveravanja da je sadržaj sa evidencijom broja pregleda sačuvan, te da će uskoro biti rešen problem i sadržaj vraćen.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi