Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Preminuo Davor Pujić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 07. 2023.

Autor: Za medija Izvor: Za medija

Preminuo Davor Pujić

Nakon kraće bolesti u Zaječaru je preminuo naš kolega i prijatelj Davor Pujić.

Davor Pujić rođen je 1982. godine u Zaječaru. Završio je OŠ „Ljubica Radosavljević Nada“. Srednje obrazovanje stekao je u srednjoj stručnoj Tehničkoj školi u Zaječaru. Imao je 18 godina iskustva u radu u medijima, prvo kao studijski snimatelj, a potom i kao terenski snimatelj, a ujedno se školovao i za TV montažera.

Od 2002. do 2010. godine radio je u RTZ-u kao snimatelj, 2010. do 2019. godine bio je zaposlen na regionalnoj TV Salaš (danas Tv Istok) kao snimatelj i po potrebi montažer.

2020. godine se zaposlio u televiziji T1 kao terenski snimatelj, a od 2021. godine radio je u produkcijskoj kući „Za media“ kao snimatelj i montažer.

Uvek iskren, drag i nasmejan nedostajaće najviše svojoj porodici, ali i kolegama i prijateljima. Sahrana će se obaviti u utorak, 1. avgusta, u 12 sati, na groblju u Zaječaru.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi