Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tradicija duga skoro sto godina – slušaoci u Srbiji i dalje uz Radio Beograd
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 07. 2023.

Izvor: RTS

Tradicija duga skoro sto godina – slušaoci u Srbiji i dalje uz Radio Beograd

U prvoj polovini 2023. godine slušaoci su uz radio dnevno bili u proseku 3 sata i 56 minuta – uz Radio Beograd 202 - 3 sata i 18 minuta, a uz Radio Beograd 1 skoro tri sata, pokazuje istraživanje Centra RTS-a za istraživanje javnog mnjenja, programa i auditorijuma.

Radio Beograd 1 je u prvih šest meseci ove godine kako radnim danima, tako i vikendom bio najslušaniji radio program u Srbiji u jutarnjim satima.

Sva tri programa Radio Beograda ulaze među najslušanije programe sa nacionalnom pokrivenošću u Srbiji, a u poređenju sa istim periodom prošle godine beleže veći rast slušanosti.

Ono što nas posebno raduje jeste da rezultati merenja slušanosti pokazuju da Radio Beograd 1 i Radio Beograd 202 imaju najstabilniju i najverniju publiku koja je uz ove programe kontinuirano, kažu u PR službi RTS-a.

U susret 100. godišnjici radija u Srbiji, Radio Beograd nastaviće kao i do sada da svoje programe približava slušaocima svih uzrasta, razvijajući se kroz nove platforme, navode u PR službi.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi