Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Memedović o odlasku sa RTS-a: Ako je do kodeksa, ja sam za
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 07. 2023.

Memedović o odlasku sa RTS-a: Ako je do kodeksa, ja sam za

Jovan Memedović, jedan od najistaknutijih novinara i TV lica, govorio je u emisiji "Jedan dobar dan" o odlasku sa RTS-a i snimanju 11. sezone kviza "Potera".

Jovan Memedović je, gostujući u emisiji "Jedan dobar dan", rekao da nema nikakvih promena u kvizu “Potera“, čija 11. sezona se upravo snima, a s obzirom na njegov novi status u RTS-u.

“Moja emisija 'Sasvim prirodno' ide u istom terminu, kviz ide, već se snima. Možda na papiru postoji neka promena, više nisam stalni član, ni na plati RTS-a. Radio sam nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada i da me ne pominju više po nekim drugim medijima. Nema potrebe, sve je u najboljem redu. Ako je u pitanju neki kodeks etički, ja sam za to. Hajmo etički kodeks, poštujemo, nek se primeni“, naglasio je Memedović.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

14.07.

2023.

anonymous [neregistrovani] u 21:02

kiki

Pola miliona evra godisnje+plata oko 1.500 evra. Malo li je! I to sve u RTS?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi