Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Sutra komemoracija Arseniju Šoškiću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 06. 2023.

Autor: A.N. Izvor: UNS

Sutra komemoracija Arseniju Šoškiću

Komemoracija dugogodišnjem novinaru i uredniku sportske rubrike „Večernjih novosti“ Arseniju Šoškiću biće održana sutra u 12 sati u prostorijama ove medijske kuće (Trg Nikole Pašića 7).

Arsenije Šoškić bio je sportski novinar koji je novinarsku karijeru izgradio u „Večernjim novostima“. Bio je specijalni izveštač "Novosti" sa Svetskog prvenstva u fudbalu u Francuskoj, u Nemačkoj, kao i sa Evropskog prvenstva u Belgiji i Holandiji.

Kada je napustio ovu redakciju, uređivao je sportsku rubriku Presa i sajt „Sportal“, a bio je i novinar u „Sportu“ i dopisnik nekoliko španskih novinar. Uglavnom je pratio fudbal i košarku.

Šoškića je, kako kažu njegove kolege iz „Večernjih novosti“, krasio britak i jasan stil, koji je podrazumevao da svaka vest bude precizna i tačna.

Preminuo je iznenada u 53. godini.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi