Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Traže promenu uređivačke politike
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 04. 2011.

Izvor: Pres

Traže promenu uređivačke politike

Naprednjaci pred RTV-om

Novi Sad - Nekoliko stotina pristalica Srpske napredne stranke okupilo se juče u Ulici Maksima Gorkog ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine, gde su protestovali protiv programske politike ove medijske kuće. Dekor ovog mini-mitinga obeležili su uobičajeni transparenti na stiroporu, zastave SNS i Pokreta socijalista, uz glasno zviždanje pištaljki i vuvuzela.

Predsednik Gradskog odbora naprednjaka za Novi Sad Miloš Vučević ponovio je optužbe na račun RTV-a da protežira politiku vladajućih stranaka i da neobjektivno izveštava, posebno u proteklom periodu, otkada čelnik SNS Tomislav Nikolić štrajkuje glađu i žeđu.

- Zahtevamo ravnopravan tretman, a ne da udarne političke vesti idu u emisijama kao pretposlednje ili poslednje. Tražimo od uređivačkog kolegijuma RTV-a da promene uređivačku politiku i objektivno izveštavaju - više puta je ponovio Vučević.

Na protest su došle pristalice Srpske napredne stranke iz Novog Sada i okolnih mesta, a stotinak njih iz Futoga i Begeja su tri sata putovali pešice na okupljanje. Protest je prošao mirno i bez incidenata.

A. V.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi