Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Gradonačelnik i dr Macura najbolji za medije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

04. 03. 2011.

Izvor: Blic

Gradonačelnik i dr Macura najbolji za medije

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je najkomunikativniji gradski funkcioner, a portparol Hitne pomoći Nada Macura najomiljenija je među predstavnicima beogradskih institucija, pokazalo je istraživanje “Novinar - vaš prijatelj”, koje je agencija “Pragma” sprovela za 2010. godinu.

Više od 300 anketiranih novinara izdvojilo je Đilasa i Macuru kao ličnosti koje su u prethodnoj godini imale najkvalitetnije odnose s medijima.

Novinari su, kao pozitivne primere, pomenuli i članove gradske vlade Miroslava Čučkovića i Željka Ožegovića, kao i predsednika Skupštine Beograda Aleksandra Antića. Skupština grada Beograda odnela je pobedu kao gradska institucija koja je imala najkvalitetniju saradnju sa novinarima, a žiri sedme sile pohvalio je i Kancelariju za mlade grada Beograda, Gradsko saobraćajno preduzeće, JKP „Zelenilo“, te opštine Zemun i Zvezdara.

Organizovani događaji koji su prema mišljenju novinara obeležili prošlu godinu u Beogradu jesu finale Dejvis kupa u Areni i „Parada ponosa“.

Agencija za odnose sa javnošću “Pragma” je po deseti put sprovela istraživanje među novinarima koje tradicionalno svake godine analizira kvalitet odnosa s medijima organizacija i javnih ličnosti u privrednim organizacijama, ustanovama kulture, sportskim organizacijama, nevladinim organizacijama, državnim institucijama, političkim organizacijama.

Kompletnije rezultate istraživanja PR agencija “Pragma” će objaviti sledeće nedelje.

M. L.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi