Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Odbornik napao novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 08. 2010.

Izvor: Politika

Odbornik napao novinare

Kuršumlija - Odbornik Srpske radikalne stranke u Skupštini opštine Kuršumlija Branislav Miljković pokušao je juče pre sednica da se verbalno i fizički obračuna sa novinarima, nezadovoljan izveštavanjem sa prethodne sednice.

Nezadovoljan zbog toga što je Televizija B92 objavila prilog sa prethodne sednice Skupštine opštine Kuršumlija, Miljković je verbalno napao novinarku te kuće Ljiljanu Danilović. On joj je zamerio to što je u prilogu pustila zamenika predsednika opštine Zorana Lakića iz SRS da se, kako je kazao, „onako ponaša i bruka radikale”. Ispred skupštinske sale je tada nastala opšta galama jer se umešalo desetak prisutnih odbornika. Posle toga odbornik Miljković je izašao ispred opštinske zgrade gde je najpre uputio verbalne pretnje, a zatim je pokušao da fizički napadne novinara Radija Slobodna Evropa Miloša Ivanovića. Teži incident su sprečili okupljeni odbornici i građani koji su se zatekli ispred zgrade Opštine Kuršumlija. Na jučerašnjoj sednici se odlučivalo o poverenju aktuelnom opštinskom rukovodstvu, koje čini koalicija Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije.

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi